Tips voor de perfecte cappuccino

Tips voor de perfecte cappuccino

De ochtend starten met een heerlijke cappuccino? Dacht je dat dat alleen kon met een groot koffiezetapparaat? Nee hoor! Ook jij kan thuis genieten van lekkere cappuccino, met deze producten.

1. Friesche Vlag Opschuimmelk
De basis voor een goede cappuccino is natuurlijk goede melk. Maar welke kies je? Friesche Vlag heeft in samenwerking met verschillende baristi deze melk gemaakt. Een volle en eiwitrijke melk die zorgt voor mooi glanzen microfoam dat lang blijft staan. Daarnaast een heerlijk zachte smaak die je cappuccino aangenaam maakt!

€ 1,49 per pak. Bekijk dit product

 

2. Motta melkkan
Bonomi Motta Melkkan 50clMotta is dé Italiaanse leverancier voor al je barista-tools. Van tampers tot melkkannen, Motta maakt het. Deze melkkan is perfect gevormd zodat je gemakkelijk melk kan opschuimen voor je cappuccino of latte macchiato. De handige schenktuit zorgt er voor dat je met een lichte beweging mooie latte art kan maken.

€31,95 per stuk. Bekijk dit product

 

3. Melkklopper
Heb je geen stoompijpje? Met deze melkklopper maak je in een handomdraai mooie opgeklopte melk. Even je melk verwarmen in de magnetron of in een pannetje, overgieten in je melkkan en 30 seconden de melkklopper in je kannetje. Espresso zetten en schenken maar!

€ 2,99 per stuk. Bekijk dit product

 

4. Bonomi Bossanova
Naast melk heb je natuurlijk ook koffie nodig! Bonomi Bossanova is een nootachtige koffiemelange uit Brazilië die krachtig genoeg is om te combineren met melk. Zo ontstaat er een bijzondere smaakcombinatie die je visite niet snel zal vergeten. Ze komen gegarandeerd terug voor jouw lekkere cappuccino’s!

€ 12,95 per kilo. Bekijk dit product

Share this post

Comments (4)

 • Provigil webshop Reply

  Zeer goede informatie in deze blog, ik wou dat ik dit eerder had gezien.

  10 oktober 2017 at 19:13
 • leidingzoeker vergelijken Reply

  Proficiat aan de auteur van deze pagina, Ik hou echt van het lezen van deze website. 🙂

  17 oktober 2017 at 22:16
 • riool verstopt Reply

  Heel hartelijk bedankt.

  24 oktober 2017 at 22:36
 • TED BIESTERBOS Reply

  Dank u voor het artikel!

  12 november 2017 at 03:36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *