Wat maakt Bonomi Blu nu zo bijzonder?

Wat maakt Bonomi Blu nu zo bijzonder?

Bonomi Blu, ook wel genoemd de Miscela di Caffè “Blu”. De 100% Arabica bonen zijn donker gebrand en lichtjes olieachtig glanzend.

De frisse espresso ruikt rokerig en heeft een licht bittere, maar toch aangename smaak. Wat dat betreft zou je denken dat er een zekere hoeveelheid Robusta in zat, maar dat is zeker niet het geval! Op de verpakking staat wel “Miscela Bar” staat. Er wordt meestal aangenomen dat een bepaald deel van Robusta bonen in een barman zit. Dit zou ook je eerste smaakindruk bevestigen.

Hoe het ook zij: als pure espresso is “onze” Bonomi Blu misschien niet altijd iedereens favoriete koffie, maar als je van de typische “Italiaanse” houdt, geniet je van je koffie. In combinatie met melk verliest de koffie zijn scherpe smaak en wordt het een echt rond en zeer aangenaam drankje.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *