Jouw koffiekeuze
✅ Koffiebonen rechtstreeks uit Italië  ✅ Gratis verzending boven €50  ✅ Veilig betalen met iDeal  ✅ Van Robusta tot Arabica  ✅ Premium & 100% fairtrade
Bonomi BLU

Wat maakt Bonomi BLU zo bijzonder?

Bonomi BLU, ook wel genoemd de Miscela di Caffè “BLU”. De 100% Arabica bonen zijn donker gebrand en lichtjes olieachtig glanzend. Het is een van de oudste blends van Bonomi en een lieveling van de Italianen en dat is niet zonder reden.

De frisse espresso ruikt rokerig en heeft een licht bittere, maar zeer aangename smaak. Wat opvalt aan deze blend zijn de smaakaroma’s van citrus en florale smaken maar daarnaast in espresso vorm ook lekker pittig is. Wat dat betreft zou je denken dat er een zekere hoeveelheid Robusta in zat, maar dat is zeker niet het geval! Op de verpakking staat wel “Miscela Bar” staat. Er wordt meestal aangenomen dat een bepaald deel van Robusta bonen in een barkoffie zit maar dat is zeker niet het geval bij onze 100% Arabica BLU koffiebonen. Dit zou ook je eerste smaakindruk bevestigen.

Hoe het ook zij: als pure espresso is “onze” Bonomi BLU misschien niet altijd iedereens favoriete koffie, maar als je van de typische “Italiaanse” houdt, geniet je van je koffie. In combinatie met melk verliest de koffie zijn scherpe smaak en wordt het een echt rond en zeer aangenaam drankje.

Interesse om deze melange een keer te proberen? Kijk dan gerust in onze webshop voor deze maar ook andere heerlijke Italiaanse koffiesoorten.

Check voor meer leuke feitjes ook eens onze Instagram of Facebook pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

Gratis bezorging vanaf €50

Betaal veilig

Betaal veilig via iDEAL, Creditcard, Bancontact of Paypal.

Koffiehulplijn

We staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

De waardering van bonomi-koffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 32 reviews.
Kan ik je ergens mee helpen?