Samenwerken met Bonomi

Als koffiezaak, bar tot take-away

Ga naar:

  1. Samenwerken als koffiezaak

  2. Samenwerken als restaurant

  3. Samenwerken als hotel

  4. Samenwerken als take-away

  5. Bekijk enkele koffies

  6. Vraag een gratis proefpakket aan

Samenwerken als koffiezaak

Het aantal koffiezaken stijgt elk jaar. Logisch, aangezien we massaal koffie drinken. Hoe spring je eruit als koffiezaak?

Sinds 1886 creëren we een koffiebeleving. Met meer dan een eeuw ervaring in blenden, de beste premium koffiebonen van over de hele wereld en ons authentieke brandproces, maken Bonomi Koffie een unieke partner om mee uit te pakken.

Kies uit 100% Robusta, Arabica of blends van Brazillië tot India. Geniet daarbovenop van onze Bonomi branding waaronder kopjes, suiker en schorten. 

Samenwerken als koffiebar met Bonomi Koffie
Samenwerken als restaurant met Bonomi Koffie

Samenwerken als restaurant

Als restaurant wil je enkel het beste bieden voor klanten. Naast het serveren van heerlijk eten, is ook het drinken een even groot genot.

Kies voor premium koffie van Bonomi Koffie en geniet van een uitzonderlijke smaak. Niet alleen kies je de sterkte van de koffiebonen of koffiecups, je zet jezelf als trendsetter op de kaart. Zo is onze koffie fairtrade en duurzaam gemaakt.

Wist je dat sommige klanten op zoek zijn naar 100% Robusta koffie? Met onze Bonomi Bossanova stel je al deze klanten tevreden. 

Benieuwd naar de smaak? Vraag nu een gratis proefpakket aan. Geniet van Italiaanse koffie waarbij smaak en kwaliteit primeert.

Samenwerken als hotel

Baat je een hotel uit dat sterk inzet op het beste voor hotelgangers? Speciaal voor hotels ontwikkelden we premium koffiecups die compatibel zijn met Nespresso machines. Ideaal voor elke klant om op zijn kamer te genieten van een romige tot intense smaak.

Onze koffiebonen zijn niet weg te denken in de bar, bistro of restaurant van het hotel. Enkel de beste koffiebonen selecteerden we, van India tot Brazillië. 100% fairtrade en duurzaam geproduceerd. 

Vraag nu snel een gratis proefpakket aan en ontdek of Bonomi Koffie jouw ideale partner is als koffieleverancier.

Samenwerken als hotel met Bonomi Koffie
Samenwerken als take-away met Bonomi Koffie

Samenwerken als take-away

Sinds Corona kozen horecazaken massaal voor take-away. Maar dacht je ook al na hoe je jouw merk nog meer op de kaart zet?

Kies voor Bonomi Koffie als jouw leverancier in koffiebonen. Kies enkel voor de beste kwaliteit, 100% faitrade en voor ieder wat wils. Van India tot Brazillië en van 100% Robusta tot Arabica.

De branding zoals suikertjes, bekers, schorten en meer krijg je erbij. Maak nu een vliegende start met jouw zaak door premium koffie aan te bieden.

Waarom kiezen voor Bonomi Koffie?

Flexibele leveringen met PostNL en DPD.
Exclusief leverancier van Bonomi, echte Italiaanse koffie.
✅ Extra’s zoals kopjes, schotels, schorten, suiker en meer verkrijgbaar.
✅ Pak uit met duurzaamheid, fairtrade én premium kwaliteit.
Bonomi cappucino kopje en schotel

Enkele van onze koffies

Benieuwd welke premium koffies je binnenkort kunt verwachten? Hieronder een kleine selectie uit ons aanbod van premium én fairtrade koffie.

Bonomi Kaffa – Rijke mix Arabica & Robusta

Rijke mix van Arabica en Robusta uit Centraal India. De cacaotonen hebben een intense smaak en geurig aroma. Deze Kaffa koffie geeft je energie voor een goed begin van een nieuwe en drukke dag.

Smaak: Intens aroma met toetsen van cacao.

Samenstelling: Rijke mix Arabica en Robusta.

Bonomi Kaffa
Bonomi Special Bar

Bonomi Special bar – Gebalanceerde mix Arabica & Robusta

Gebalanceerde mix van Arabica koffie uit Centraal-Amerika, licht geroosterd, gecombineerd met een vleugje van de Indiase Robusta.

Smaak: Romig en evenwichtig van smaak.

Samenstelling: Mix Arabica en Robusta.

Bonomi Bossanova - 100% robusta

Een premium koffie uit de regenwouden van Brazilië, met de rijke smaak van het Braziliaanse carnaval en een heerlijke nootachtige afdronk. Heerlijk krachtig, vol van smaak maar zeker niet bitter!

Bonomi Bossanova 100% Robusta koffiebonen
Heerlijke koffie, gebruik deze bonen voor het maken van heerlijke espresso’s en het zetten van cappuccino in mijn zaak. Mijn klanten vinden de koffie lekker en service is super!
De koffiezaak logo
De Koffiezaak

Vraag nu een gratis proefpakket aan

De waardering van bonomi-koffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 32 reviews.
Kan ik je ergens mee helpen?