Dit zijn wij:

_
Bonomi Koffie Nederland is ontstaan vanuit liefde voor goede koffie. Vanuit deze passie en het ondernemerschap willen we heel Nederland kennis laten maken met de zachte smaak van deze premium koffie.

Sinds begin 2014 is Bonomi Nederland officieel gestart met het importeren en verkopen van Bonomi in Nederland.

Geschiedenis

Sinds 1886 mengt Bonomi de fijnste koffiesoorten voor kenners en fijnproevers. De ervaring, opgedaan in meer dan een eeuw van blenden, de liefde voor het product en de meest verfijnde technieken toegepast bij het proces van branden, hebben dit bedrijf laten groeien van een lokale markt naar een internationale realiteit.

Nederland

Sinds 2014 is Bonomi Nederland actief op de koffiemarkt en is exclusief leverancier voor Nederland en België. De koffie is te koop via de webshop en daarnaast zijn onze mensen regelmatig te vinden op braderieën en markten.

Horeca

Momenteel zijn wij in gesprek met een aantal horecazaken die interesse hebben getoond in het schenken van onze koffie. Zodra we lokale verkooppunten hebben, vind je dat hier op onze site.

Team

Mike & Jorik van Bonomi Nederland zijn echte koffie liefhebbers. We staan jouw daarom ook graag te woord met al jouw vragen over koffie. We geven advies met verstand van zaken en we gaan voor klanttevredenheid.

Klanten bevelen ons aan

Bestaande klanten zijn erg tevreden over onze producten en diensten. 98% van de klanten beveelt ons aan. We doen onze uiterste best om elke klant de perfecte beleving te geven bij zijn of haar kopje koffie.

Voor onze reviews werken we samen met Beslist en Trustpilot.

Innovatie

We zijn elke dag bezig met de innovatie van onze producten en diensten. Heb je tips of verbeteringen? Neem gerust contact met ons op!

Bij ons telt alleen het beste

Onze geschiedenis

Bij Bonomi Koffie gelden zeer strenge kwaliteitscontroles gedurende het hele
productiecyclus, van grondstof tot distributie, in alle stadia van de verwerking.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu zijn de basis voor echte innovatie

De waardering van bonomi-koffie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 17 reviews.