Bonomi Koffie Nederland is de officiële importeur van Caffè Bonomi SpA uit Italië. Wij importeren diverse blends voor de Nederlandse en Belgische particuliere en zakelijke markt. Onze premium Italiaanse koffie bestel je eenvoudig en snel in de webshop. Onze missie: kwaliteit, internationaliteit, klanttevredenheid.

De kernwaarden van Caffè Bonomi

Geïntegreerde kwaliteit
Caffè Bonomi past zeer strenge kwaliteitscontroles toe op de gehele koffieproductiecyclus, van grondstof tot distributie, gedurende alle verwerkingsstadia.

Innovatie en duurzaamheid
Maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieuzorg zijn de basis voor echte innovatie.

Delen en motivatie
De inzet van alle mensen die met ons werken en samenwerken, en hun verlangen om deel uit te maken van het team, zijn essentieel voor het behalen van groei en winst.

Onze blends

Diverse blends van de branderij Bonomi uit Binasco, Noord-Italië, in de buurt van Milaan. 100% arabica, Robusta, decaf, bonen, gemalen koffie én ESE-pads. We verkopen het allemaal.
Daarnaast vind je in onze webshop premium koffie-accessoires zoals barista-tools, Monin koffie-siropen en Bonomi accessoires en servies.

Bestel eenvoudig je koffie online in de webshop en ontvang je pakketje binnen twee dagen in huis. De verzendkosten zijn slechts €2,99, en vanaf €35,- is de verzending gratis!

Je betaalt veilig via iDeal, Paypal of Creditcard, in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Koffiebonen

Als je Italiaanse koffiebonen koopt, zal je vaak puur arabicabonen krijgen of een melange. Bijvoorbeeld de Bonomi Blu, een 100% Arabica koffie van de beste kwaliteit bonen. We hebben nog veel meer soorten koffie. Bekijk ze in onze webshop.

De waardering van bonomi-koffie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 17 reviews.