Bonomi Proeverij

-17%

Bonomi Proeverij

41,95 34,95

Categorie:
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Kun je niet kiezen welke koffie je wilt? Wil je een smaaktest doen om zo te bepalen welke koffie je favoriet is? Speciaal daarvoor hebben we de Bonomi Proeverij samengesteld. Een mix van al onze melanges, tegen een wel heel bijzondere prijs.

Arabica

In dit pakket zitten twee arabica melanges. Je ontvangt de Bonomi Blu, een 100% arabica blend, van premium kwaliteit bonen uit Colombia. De Blu is een zachte, smaakvolle koffie met een bloemig karakter. Lijnrecht daar tegenover zit de Costa Rica Sarchi, 100% arabica, single origin. Deze koffie is rijk van smaak, met een lichte, frisse smaak van zoete kruiden en tonen van fruit, drop en wijn en een heerlijk aroma.

Robusta

Wil je iets meer pit, dan zijn de robusta koffies perfect om je dag mee te starten. In de proefbox zit de 100% robusta Bossanova, die groeien in de regenwouden van Brazilië. Met tonen van chocola en noten is dit de krachtpatser van de koffiefamilie. Een sterke smaak, maar zeker niet bitter. Daarnaast ontvang je ook de king onder de koffies, India Kaapi Royale. Een single origin koffie uit India met een onopvallend delicaat aroma met aangename houtachtige tinten en een hoog cafeïnegehalte. Als dat je niet wakker houdt!

De beste prijs

Je ontvangt van elke soort koffie 500 gram. Totaal krijg je dus 2 kilo koffie. De normale verkoopprijs is € 41,95. Nu kun je deze proeverij bestellen voor € 34,95. Dat is korting van maar liefst 17%.

Koffietest

Je ontvangt bij de proeverij ook 4 scoreblaadjes, om je familie, vrienden, collega’s of klanten te laten bepalen welke koffie voortaan in jouw machine thuishoort. En we vinden het leuk als je de uitslag met ons deelt! En de koffie die het uiteindelijk wordt, kun je met een aantrekkelijke korting bestellen. Je vindt namelijk in iedere proeverijbox ook een kortingsvoucher voor je volgende bestelling.

Nog niet overtuigd? Al diverse klanten gingen je voor en bestelden deze proeverij om zo een goede keuze te maken, gebaseerd op ieders smaak.

Extra informatie

Gewicht2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bonomi Proeverij” te beoordelen

Andere suggesties…