Jouw koffiekeuze
✅ Koffiebonen rechtstreeks uit Italië  ✅ Gratis verzending boven €50  ✅ Veilig betalen met iDeal  ✅ Van Robusta tot Arabica  ✅ Premium & 100% fairtrade

Caffè sospeso – Uitgestelde koffie donatie programma

Niet iedereen heeft de middelen voor koffie, laat staan voor goede koffie maar met ons donatie programma “uitgestelde koffie” willen wij daarbij helpen.

Helaas komt het in Nederland voor dat er gezinnen zijn die rond moeten komen van de minima of zelfs minder. Dat is niet altijd de schuld van de mensen zelf. Dit kan komen door het verlies van een geliefde, partner, kind maar ook door het verliezen van een baan. Wij denken altijd het overkomt mij niet maar helaas zien wij (zeker in deze tijd) dat het nagenoeg iedereen kan overkomen.

Een klein gebaar is soms voldoende

Wij noemen koffie niet voor niet “een bakkie troost”. Je zult denken maar wat voor nut heeft koffie nu voor mensen die amper rond kunnen komen? Misschien niet heel veel maar aan de andere kant koffie is wel een moment voor jezelf. Een verwen momentje, een geniet momentje, en leef je krap dan zul je begrijpen dat onnodige producten niet vaak gekocht worden maar dat het geld gaat naar basis behoefte.

Wij verdubbelen de donatie

Voor alle donaties die wij binnen krijgen verdubbelen wij het bedrag. Met dit bedrag bestellen wij een verse batch Bonomi koffie (filter, koffiebonen en nespresso cups) om te doneren. Dus niet over de datum spullen, maar gewoon een goede bak Italiaanse koffie zoals het bedoeld is en geen afdankertjes.

Waar gaat de donatie naar toe?

Wij schenken de koffie aan verschillende instanties die dat hard kunnen gebruiken. Periodiek willen wij hier een andere instantie voor gebruiken. In 2022 zullen wij de donaties schenken aan:

Gratis verzending

Gratis bezorging vanaf €50

Betaal veilig

Betaal veilig via iDEAL, Creditcard, Bancontact of Paypal.

Koffiehulplijn

We staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

De waardering van bonomi-koffie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 32 reviews.
Kan ik je ergens mee helpen?